Ku

YÖK Başkanı SARAÇ'ın Tebrik Mektupları Öğrencilerimize Ulaştı

07.11.2017

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta SARAÇ tarafından üniversitemize bağlı fakültelere birincilikle yerleşen öğrencilere gönderilen tebrik mektuplarını öğrencilerimize takdim etti.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta SARAÇ tarafından üniversitemize bağlı fakültelere birincilikle yerleşen öğrencilere gönderilen tebrik mektuplarını öğrencilerimize takdim etti.

Rektörümüz DURMUŞ, "Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanımız Prof. Dr. Yekta SARAÇ, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında üniversitemizin fakültelerine birincilikle yerleşen 5 öğrencimize tebrik mektubu gönderdi. Öğrencilerimizin başarılarını teşvik etmek ve geleceğin umudu olan gençlere desteklerini göstermek amacıyla gönderilen tebrik mektupları öğrencilerimizi mutlu etti, bizlerde sevinçleri mutlu olduk ve başarılarıyla gurur duyduk." ifadelerini kullandı.

Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyat Bölümü’nden Muhbettin KUYUMCU, Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nden Fesih YİĞİTALP, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden Gamze KILIK, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Bölümü’nden Enver AYDIN ve İslami Bilimler Fakültesi İslami İlimler Bölümü’nden Ayşenur ÇELİKAL tebrik mektubunu Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’un elinden aldı.

Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Rektörümüz DURMUŞ, tebrik mektuplarını alan öğrencilerin görüş ve önerilerini aldı.